UNGDOM OG STUDENTER

Våre karriereprogram egner seg for alle som skal videre i arbeidslivet. Om det er første jobben eller siste….våre metoder passer for alle. Se vårt karriereendringsprogram. Den inneholder en kombinasjon av oppgaver og personlige samtaler.

Se også vårt e-læringskurs for jobbsøkere der du selv bestemmer framdrift og jobber selvstendig.

Kanskje du vil fordype deg i et emne som kan være aktuelt i forhold til en jobb du har lyst på? Se våre kompetansetilbud.

Ønsker du et skreddersydd opplegg? Ta kontakt med oss.

HVA SIER KUNDENE?

“Selv om jeg har lest en del på nettet om CV og søknadskriving, åpnet dette kurset virkelig opp mine øyne for hvordan jeg skal gå fram som arbeidssøker i dagens arbeidsmarked. JTI-profilen ga meg en selvinnsikt jeg ikke hadde trodd en slik test kunne gi. Så bra å være bevisst på mine preferanser når jeg nå skal velge type jobb. Personlig veiledning var både inspirerende og nødvendig for å endre måten å tilnærme meg arbeidsmarkedet på. Tusen takk – kurset er verdt hver eneste krone.”

Kari, student, 21 år

“Tusen takk for veldig inspirerende samtaler og kursinnhold, Vigdis. Er glad for at mine foreldre sponset meg med dette karriereendringsprogrammet. Nå er mine mål mye klarere og metodene effektive. Tusen takk.”

Petter, student, 20 år

“Takk for inspirerende, motiverende, livlig og kunnskapsrik forelesning i går. Du har absolutt evne til å formidle budskapet med etusiasme, innlevelse og engasjement. Kjekt å høre på deg. En ser at du brenner for det du gjør, og at du oppriktig deler kunnskapen du innehar med oss! Mine jobbsøkeprosesser vil bli totalt annerledes etter dette 😊”

Marie, avdelingsingeniør