KOMPETANSELØFT

Vil du bygge kompetanse?

Oppdatert kompetanse gjør seg både på CVen, gir deg økt trygghet i jobben du har og kan bringe deg videre til neste karrieresteg. Det er et hav av utdanningstilbud tilgjengelig. Vi har valgt oss noen samarbeidspartnere som har kurs og utdanninger vi vet er aktuelle akkurat nå. Se våre forslag til tidsriktige KOMPETANSELØFT

 

BASISPAKKEN Karriereakademiet

Det er mange flinke folk i flyt for tiden. Konkurransen om de ledige jobbene er stor. Arbeidsgivere bruker vel så mye nettverk og egne hjemmesider som annonser for å finne den rette. Nå handler det for deg som arbeidssøker mer enn noen gang om å selge deg selv. Vi hjelper deg å endre tankesett fra jobbsøker til kompetanseselger. I BASISPAKKEN har vi lagt inn metoder som vi gjennom mange år har erfart virker. Du får du inntil 6 timers personlig veiledning og oppfølging og du må gjøre oppgaver mellom hver samtale.

Dersom du vi jobbe selvstendig uten personlig veiledning, kan vårt e-læringskurs «Fra jobbsøker til kompetanseselger» være noe for deg.

Hva er det som er så bra med deg og som skiller deg fra de andre flinke kandidatene? Kanskje det å lete etter alt du er veldig god til gjør at du beveger deg utenfor din komfortsone. Men det må til. For dersom ikke du er overbevist om at du er den rette for jobben, hvordan kan du forvente at de som ikke kjenner deg skal bli overbevist? BASISPAKKEN kan enten tas separat eller som del av våre KOMPETANSEPAKKER. Her kombineres BASISPAKKEN med kurs, utdanning eller sertifiseringer som vi tilbyr gjennom vårt samarbeid med anerkjente kompetanseleverandører. Pakkene har en lavere pris enn om du kjøper elementene hver for seg.

Å gjennomføre kompetansehevende kurs samtidig som du lærer å bli proff kompetanseselger, er en vinneroppskrift. Se eksempler på noen av våre kompetansepakker.

Spør oss om forslag til et karriereløp som passer for deg.

HVA SIER KUNDENE?

“Kombinasjonen av faglig oppdatering med kurset anbefalt av karriererådgiveren og bevisstgjøring av min faktiske kompetanse, var optimal. Det var litt slitsomt å radbrekke alle jobber jeg har hatt for å fylle ut kompetansematrisen. Men SÅ oppklarende og motiverende. Jeg kan jo mye mer enn jeg trodde! ”

Eirin, markedssjef

“Å kunne formalisere mange års prosjekterfaring i parallell med karriereendringsprogrammet, var ekstra motiverende. Og så kunne jeg si til folk at jeg tar videreutdanning og tone ned at jeg lærer å bli proff jobbsøker!”

Henrik, prosjektleder

“Lederskolen ga meg selvtillit nok til å søke min første direktørstilling. Sammen med personlig karriereveiledning og de gode metodene jeg har lært av dere, var dette hva som skulle til for at jeg kom i mål med drømmejobben.”

Kari, divisjonsdirektør