Om oss

Karriereakademiet AS tilbyr kurs, utdanning og rådgivningstjenester tilpasset dagens arbeidsmarked. Sammen med våre kompetanseleverandører og erfarne rådgivere utvikler vi et program tilpasset dine behov og ønsker for veien videre. Du kan også velge blant våre ferdige kompetansepakker.

Vårt kundeløfte:
Riktig person med rett kompetanse på rett plass

Verdier:
Ansvarlig: Vi tar våre forpliktelser overfor kunden på alvor, yter tidsriktig støtte i egenutviklingsprosesser, personlig oppfølging med full konfidensialitet.
Kreativ: Vi har mot til å tenke nye tanker, samarbeide for å inspirere kunder og kolleger, kombinere utradisjonelle metoder med forskningsbaserte prosesser så kunden når sine mål.
Samfunnsansvar: Vi vil bidra til at våre kunder kommer i rett jobb og at arbeidsledige kommer raskt i arbeid. Våre partnere skal utvikle seg og sammen skal vi utgjøre en forskjell for våre kunder og det norske samfunnet.

Våre rådgivere

Vigdis Lamberg
Daglig leder, rådgiver og instruktør

Vigdis leder selskapet og har mange års erfaring som rådgiver og bedriftsleder. De siste 18 årene har hun vært ansvarlig for Metier OECs karriere- og outplacementprogram. Sammen med sitt team har hun bistått nær 8000 personer over i nytt arbeid. Ulike NAV-kontorer, bedrifter og enkeltpersoner har stått på kundelisten.

Helene Miller 
Rådgiver og instruktør

Helene Miller er mentor og bistår som rådgiver i våre kurs og karriereendringsprogram. Hun har 25 års erfaring som leder, forsikringsmegler og pensjonsrådgiver fra Orkla Finans og Aon Norway. Helene er opptatt av uavhengig og kunnskapsbasert rådgivning.

Tone Dietrichson
Rådgiver og instruktør

Tone Dietrichson er billedkunster og utdannet ved Statens Håndverks- og kunstindustriskole. Tone har 7 års erfaring som instruktør/veileder i lederutviklings- og karriereendringsprogram. Hennes metode er å kombinere kunst, kultur med effektive målstyringsmetodikker.

 

Ellen Børli 
Rådgiver og instruktør

Ellen har allsidig arbeidserfaring fra små og mellomstore bedrifter i ulike bransjer. Hun har bl.a. erfaring som bedriftseier, HR-ansvarlig, kontorsjef og konsulent i reklamebyrå. Hun har redaksjonell erfaring etter mange år som PA for sjefredaktøren i Aftenposten og svært god språkforståelse.

Sissel Styrmoe 
Koordinator

Sissel koordinerer mange av de administrative oppgavene i vår travle hverdag.