Samarbeidspartnere

Metier Academy

Prosjektkompetanse er virksomhetskritisk kompetanse i mange virksomheter og etterspurt i mange stillinger. Karriereakademiet kan bake inn ulike kurs og prosjektutdanninger i ditt karriereendringsprogram. Vi samarbeider med den ledende leverandøren av prosjektutdanning i Norge, Metier Academy. Som eksempel på relevante utdanninger, kan nevnes e-læringsbasert, forberedende kurs til eksamen for den internasjonale sertifiseringen PRINCE2 Foundation og høyskoleeksamen på 5-30 studiepoengsnivå.

https://www.metier.no/

Fanny Duckert, rådgiver og instruktør

Fanny Duckert er professor i psykologi og klinisk spesialist. Som rådgivere møter vi ofte klienter med tunge tanker. Med Fanny på laget er det kort vei til supplerende kompetanse. Som del av vårt samarbeid, vil vi også kunne tilby kurs og skreddersydde program innenfor hennes fagområder.

Fanny Duckert driver eget konsulentfirma og har spisskompetanse på organisasjon og ledelse, med særlig fokus på kommunikasjon- og endringsprosesser. Hun har også spesialkompetanse på effekter av negativ medieeksponering og håndtering av disse. Fanny er ekspert i tidlig behandling av alkoholproblemer og holder regelmessig kurs i alkoholreduksjon.

Hun er en inspirerende foredragsholder med tung fagerfaring innenfor områder som mange synes det er vanskelig å snakke om og forholde seg til.

https://fannyduckert.no

Høyskolen Kristiania

Høyskolen Kristiania ser på det som sitt samfunnsoppdrag å tilby tidsriktige, bærekraftige og fremtidsrettede utdannelser, basert på det fremste innen forskning og kunstnerisk arbeid. Nå er ambisjonen å bli Norges første private arbeidslivsuniversitet, en forlengelse av høyskolens stadig tettere bånd til arbeidslivet.

Høyskolen Kristiania er en stiftelse hvis formål er undervisning og forskning. Alt økonomisk overskudd brukes til å styrke høyskolens fag- og læringsmiljø.

Høyskolen Kristiania ble grunnlagt i 1914 og tilbyr utdanning i Oslo, Bergen og på nett. De er en akkreditert høyskole med 10 000 studenter, 500 ansatte, drøyt 800 millioner i omsetning og over 100 studieprogrammer.

Høyskolen er organisert i fire faglige avdelinger:

I tillegg til høyskolestudier tilbyr stiftelsen høyere yrkesrettet utdanning gjennom Fagskolen Kristiania. Høyskolen Kristiania tilbyr også nettstudier.

Karriereakademiet AS har plukket ut et knippe spesielt attraktive nettemner fra Høyskolen Kristiania sin portefølje av nettstudier, og lagt de inn som en del av sine Kompetansepakker.

Dersom du opplever at inkluderte emner ikke treffer din interesse har du mulighet til å bytte det med et annet emne som passer deg bedre. Ta en titt på utvalget av enkeltemner her.

Innkjøpsskolen

Inventura og SOA BASIS

Inventura er spesialister på innkjøp og kontrakt. Vi leverer strategisk og operativ innkjøpsbistand, kurs og rådgivning til kunder i alle bransjer, både i privat og offentlig sektor. Inventura er årlig involvert i nærmere 1000 ulike innkjøp fra inngåelse av mindre kontrakter på varer og tjenester til store og komplekse investeringskjøp.

Vi har utviklet en anskaffelsesprosess basert på beste praksis for å sikre at både behov og tekniske, kommersielle og juridiske krav blir ivaretatt. Grundig og innarbeidede innkjøpsprosesser skaper gode resultater både med tanke på kvalitet og kostnadseffektivitet.

Anskaffelsesprosessen og våre mange støtteverktøy forbedres kontinuerlig sammen med kundene våre. Sammen med vår tverrfaglige ekspertise og lange erfaring er dette din garanti for bedre innkjøp.

Innkjøpsskolen SOA BASIS kursprogram

Inventura, Norges ledende fagmiljø innenfor offentlige anskaffelser, har utarbeidet markedets desidert mest moderne, fleksible og kostnadseffektive kursprogram som er basert på Difis Fagplan SOA BASIS.

https://innkjopsskolen.com/

Edgar Valdmanis

Edgar Valdmanis er vår rådgiver innen nettverksbygging. Han har mer enn 35 års erfaring innen salg, markedsføring og kommunikasjon, og sier selv at mye av resultatene han har skapt kommer fra kontinuerlig nettverksbygging.
Han har hjulpet andre og oppdaget at han då får hjelp av andre, uten at noen fører regnskap over timer gitt eller fått. Nettverksbygging er ifølge Edgar avgjørende i karriereutvikling.

Våren 2014 ga han ut boken «How to Network Better» på Smashwords.com, og i desember 2016 kom den i oppdatert versjon på norsk, «Bedre nettverking på 1-2-3» på Hegnar Media.
Valdmanis var blant de første nordmenn til å ta i bruk Linkedin våren 2004, og ved årsskiftet 04/05 holdt han det første av talløse kurs om «Smartere bruk av Linkedin». Han er fortsatt en av landets fremste ressurser på denne portalen.

Edgar har utdannelse fra Norges Handelshøyskole, Institutt for Markedsføring og en Master of Business Administration(MBA) fra Edinburgh Business School/ Heriot-Watt University. Han er også sertifisert prosjektleder Prince2 Foundation fra Skema Business School/Metier OEC Academy.

https://www.edgarvaldmanis.no

 

Mona Hartmann, rådgiver og stylist

Mona Hartmann er utdannet frisørmester. Hun har i mange år jobbet for de store Franske Motehus som hårstylist under Haute couture ukene i Paris og vært eier av velværesenteret, Graffiti SPA på Frogner i Oslo. I 2012 videreutdannet hun seg innen personlig utvikling og er NLP-sertifisert og har en Mastercoach utdannelse hos Brian Mayne som er verdenskjent for bl.a sin målstyringsmetode Goal Mapping.

Mona har fokus på det det lille ekstra som får folk til å «skinne» – og legger stor vekt på helse & livsstil. For noen er råd om hud, hår og klær en naturlig del av en personlig utviklingsprosess.

Mona Hartmann og hennes team kan bistå våre kunder med denne type tjenester.

 

Cecilie Lone, rådgiver og instruktør

Cecilie er en engasjerende og proff foredragsholder som har sterk tilstedeværelse, mye energi og faglig tyngde. Kompetanse, utvikling av ferdigheter for økt prestasjon og for å kunne møte en fremtid i stadig endring, er noen av temaene hun har en ekstra lidenskap for.

Cecilie Lone er utdannet innen prosjektledelse, sertifisert coach NLP Master og sertifisert for å fasilitere JTI-preferansetester. Hun har lang fartstid fra store prosjekt organisasjoner. Hun har jobbet med HR og ledelse i mange år samt har mye erfaring med veiledning,mentoring og coaching/mentaltrening av privatpersoner, idrettsutøvere og organisasjoner.

Cecilie Lone driver selskapet Tankesettet hvor hun bla. tilbyr Executive Coaching og motivasjonsforedrag. Flere av hennes foredrag er også antatt av Talerlisten.

https://talerlisten.no/profil/cecilie-lone/

Robert Johanson

Robert Johanson har over 20 års erfaring som selger og leder. Han har solid bakgrunn i å bygge og trene salgsteam og har jobbet med salg og salgstrening både lokalt og internasjonalt. Han skaper langsiktige kundeforhold og samarbeider med alt fra små start-up’s til globale selskaper og syns at salg, kommunikasjon og ledelse er noe alle kan lære.   

Robert har hatt roller som selger, leder og trener innen blant annet følgende bransjer; Digitale Medier, Event og konferens, Callcenter, Software samt Konsulent/-rekrutteringsvirksomhet. Roberts viktigste erfaring gjennom karrieren er at struktur i salg er avgjørende, uansett bransje. 

Robert motiveres av å bidra til utvikling av mennesker. Salg er kommunikasjon og hvis du mestrer kommunikasjon så blir alt annet i livet enklere. Han er pasjonert interessert av salg og vil dele den pasjonen med både arbeidsgivere og kunder.

Robert sine treninger innebærer en kombinasjon av teori, praktisk trening og enkle, lett forståelige eksempler og referanser. Målet med en trening med Robert er at du enkelt skal kunne ta i bruk ny læring i ditt daglige arbeid, samtidig som du skal ha en morsom dag!