FINN JOBBEN DU HAR MEST LYST PÅ

Ønsker du ny jobb?

Visste du at de færreste jobbene er utlyst på finn.no eller annonsert? Det gjelder å holde seg oppdatert på ansettelsesprosesser. Èn-sides CV duger ikke som innsalg. Søknadsbrev som begynner med «jeg tillater meg herved å søke» er gammeldags – de går rett i bøtta.

Janteloven og beskjedenhet må kastes på båten. Du må faktisk endre perspektiv «fra jobbsøker» til «kompetanseselger». Lær deg metoder for effektiv kommunikasjon som gjør deg i stand til å formidle din kompetanse slik at mottaker forstår hva du kan bidra med. Det kan du lære av oss. Se vårt karriereendringsprogram. Den inneholder en kombinasjon av oppgaver og personlige samtaler.

Se også vårt e-læringskurs for jobbsøkere der du selv bestemmer framdrift og jobber selvstendig.

 

Mange flinke folk er i flyt. Noen er usikre på om de vil være med arbeidsgiver videre…eller om de har rett kompetanse til å få bli. Noen blir overtallige eller sagt opp på grunn av manglende eller utdatert kompetanse. Atter andre er lei av budsjett- og personalansvar og vil bruke de neste årene på å gjøre noe helt annet. Når du sammen med oss har satt ditt karrieremål, støtter vi deg så du når målet.

Se eksempler på våre pakkeløsninger som kombinerer kurs/utdanning og karriereendring. Vi kan også skreddersy karriereendringsprogram til den enkeltes behov og budsjett.

Spør oss om forslag til et karriereløp som passer for deg.

HVA SIER KUNDENE?

«Alt annet jeg hadde lært om CV og søknad kastet jeg på båten etter dette kurset. Dette motiverte meg og fikk meg til å forstå at jeg faktisk må selge meg selv. Og det fungerte! Etter 2 år som jobbsøker uten napp, har jeg nå fått jobb. Tusen takk for at dere ga meg oppskriften 😊»

Anne, logistikksjef

“Jeg hadde aldri trodd det var så mye å lære omkring det å være jobbsøker. Metodene som er lagt inn i dette programmet er rett og slett geniale. Preferanseprofilen JTI beskrev meg nesten skremmende korrekt og jeg fikk svært viktig kunnskap omkring hvordan jeg tappes for eller bygger energi. Nå vet jeg hvorfor jeg alltid ble så sliten når jeg hele dagen måtte forholde meg til en strøm av mennesker.
At jeg fikk «lekse» til neste samtale gjorde at jeg fikk kvalitetssikret arbeidet mitt og nå er mye tryggere i mine jobbsøkeprosesser. Anbefales!”

Thor, avdelingsleder

“Alle som søker jobb burde få muligheten til å gjennomføre dette programmet! Kombinasjonen av personlig veiledning og konkrete oppgaver mellom samtalene har vært en grundig endringsprosess i måten å tenke jobbsøking på. Økt selvtillit og vissheten om at det ikke er frekt å ta kontakt med
arbeidsgivere uten at de har utlyst stilling, gjorde at jeg oppsøkte sjefen i butikken jeg ville jobbe….og jeg fikk jobb! Tusen takk!”

Mette, butikkselger