OUTPLACEMENT

ved oppsigelser og nedbemanning

Les ekspertenes råd til arbeidsgivere fra psykolog Fanny Duckert
og arbeidsrettsadvokat Ole Andre Oftebro

Skal du si opp folk?

Tro ikke at nødvendig hjelp i jobbsøkprosessen «ordnes av NAV» med en gang man mister jobben. Tiltak for jobbsøkere er et knapphetsgode og langtidsledige prioriteres. I et marked der de færreste stillinger lyses ut, trenger ALLE en oppdatering på hvordan man må gå fram for å sikre seg en ny jobb raskt. Konkurransen er stor og mange jobber er «hemmelige». Gi din medarbeider en håndsrekning på vei ut døren gjennom vårt karriereendringsprogram.

For å gi dine medarbeidere en rask og utviklende overgang til nye arbeidsoppgaver, skreddersyr Karriereakademiet effektive program som sikrer ny jobb raskt. Som arbeidsgiver har du goodwill å hente på å bake inn et såkalt outplacementprogram i sluttavtalen.
Ved behov inkluderer vi kompetansehevende kurs eller utdanning i våre programmer. Vi samarbeider med en rekke kompetanseleverandører slik at karriereendringsprogrammene fra Karriereakademiet kan tilpasses den enkeltes karrierevei.

Skreddersøm er en suksessfaktor. Be oss om forslag til program som er tilpasset DINE ansatte. Våre metoder bygger på mange års erfaring. Vi kan vise til svært gode resultater fra våre metoder som karriererådgivere for over 10.000 personer i endringsprosesser på alle nivåer. Våre program fungerer like godt for nyutdannede som for toppledere, og alle nivåer imellom. Ring Vigdis på tlf. 92265641 og be om et tilbud eller send oss en mail der du beskriver situasjonen.

Kontakt oss – Karriereakademiet
NB: Vi har taushetsplikt

Les intervju med daglig leder Vigdis Lamberg i Karriereakademiet om temaet i Ledernytt.

HVA SIER KUNDENE?

“What can I say?? About 4 years ago I met Vigdis and she was my mentor at my outplacment program. She got me an apprenticeship and since then has been one of my references leading to management positions within finance. Thank you so much!!”

Alberto, controller

“Vigdis har vært en dyktig, entusiastisk og fremoverlent støttespiller og en energisk forkjemper for et solid konsept som har gitt ekstremt gode resultater.

Kurset hun og teamet har levert har vært livsendrende for flere hundre arbeidssøkende som nå er arbeidstakere mye takket være energien og budskapet som er levert.”

Odd Helge, Rådgiver i NAV

“Vår arbeidsgiver inkluderte et outplacementprogram i vår sluttavtale. 20 frustrerte og deprimerte personer møtte opp hos teamet til Vigdis en mandag; første dag av et 8 ukers program. I stedet for å fortsette tanken om arbeidsrettsak for urettfrdig og uforståelig oppsigelse, ble denne tiden et løft for min egenutvikling og selvtillit. For et knippe av dyktige foredragsholder! Noen av oss takket ja til prosjektsertifisering som en del av programmet. Kristin gjør vanskelig prosjektteori forståelig og har mange gode eksempler fra sin lange karriere å øse av. Ellen er rå til å kvalitetssikre selgende CV og søknad og hun åpner villig opp døren til sitt nettverk. Vigdis er veldig tilstede og svært ærlig og dyktig i sin formidling, noe jeg satt veldig pris på. Hun er blid og engasjerte seg sterkt i klassen og enkeltpersoner i sin helhet. Meget bra!”

Marte, geofysiker