EXECUTIVE CAREER CONSULTING – LEDERUTVIKLING

Vil du bli leder eller en bedre leder?

Noen kaller det Executive Career Consulting. Andre kaller det lederutvikling. Om du ønsker å utvikle deg som leder, har vi egne karriereendringsprogram som støtter deg i prosessen. Optimalisering av teamsamarbeid, prosjektledelse, økt kunnskap om kommunikasjon, salg og målstyring er metoder du kan lære av oss.

Dette er konkrete metoder som er enkle å sette ut i livet. Vi hjelper deg på vei i din lederkarriere. Se våre kurs og kompetanseprogram.

Eller spør oss gjerne om et skreddersydd utviklingsprogram.

HVA SIER KUNDENE?

Dette karriereprogrammet kan jeg anbefale! Vigdis og hennes team er rådyktige. De viser ekte
engasjement og interesse for sine kunder. De utfordrer og får ting til å skje. Jeg opplevde sterk
bevisstgjøring og ny fokus»

Hans, banksjef

Som leder har jeg selv holdt i mange ansettelsesprosesser. Allikevel følte jeg behov for hjelp til hvordan jeg nå skulle selge meg selv etter at min direktørfunksjon forsvant som resultat av en fusjon. Må innrømme at jeg var litt skeptisk. Kunne jeg ha noe å lære av dette? Jeg ble positivt
overrasket! Både over kvaliteten på den personlige oppfølgingen og alle de spennende kursene man kunne bake inn i programmet. Spesielt nyttig var metoden for kompetansekartlegging. Øvelsen ga meg økt bevissthet på mange kompetanser jeg ikke har tenkt på at jeg har. Nå leter jeg mye bredere når jeg nå skal finne meg en ny lederstilling. Dere vil høre fra meg igjen for jeg vil bruke flere av metodene deres når jeg skal bygge mitt neste team.

Jens, administrerende direktør

Kombinasjonen av en fersk eksamen som formaliserte min prosjekterfaring og personlig veiledning i hvordan jeg skal gå fram for å bli en foretrukket medarbeider, var veldig bra. Ville ikke vært det foruten! Har allerede blitt kalt inn til intervju….det er lenge siden sist!

Lise, prosjektleder