Vigdis Lamberg

Daglig leder, rådgiver, instruktør, jobbdoktor

Vigdis leder selskapet og har mange års erfaring som rådgiver og bedriftsleder. De siste 18 årene har hun vært ansvarlig for Metier OECs karriere- og outplacementprogram. Sammen med sitt team har hun bistått nær 8000 personer over i nytt arbeid. Ulike NAV-kontorer, bedrifter og enkeltpersoner har stått på kundelisten.

Før dette hadde hun ulike roller i næringslivet; blant annet markedssjef på Volvat Medisinske Senter, turistsjef i Oppdal, administrerende direktør i Institute for International Research og grûnder av egne virksomheter innenfor både hudpleie og eiendomsutvikling.

Hennes erfaring som salgssjef i reklamebransjen har bidratt til at karriereendringsprogrammene hun og hennes team skreddersyr for den enkelte kunde, har fokus på salgsteknikker. En CV og søknad er salgsbrev og må utformes deretter. Utradisjonelle metoder, ja. Men de virker!

Hun er en engasjert og motiverende foredragsholder som får svært gode tilbakemeldinger. Kunnskap om og nettverk i ulike bransjer er svært nyttig når man er karriererådgiver. Hun bruker sitt nettverk for det det er verd for kundene.

Vigdis har bl.a. økonomiutdanning fra BI, eksportkandidat fra Eksportskolen, er sertifisert for målstyringsmetodikken Goal Mapping og sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI.