Vigdis Lamberg

Daglig leder, rådgiver, kursleder, jobbdoktor

Vigdis leder selskapet og har mange års erfaring som rådgiver og bedriftsleder. Hun hjelper deg på veien til jobben du virkelig vil ha.

Ulike NAV-kontorer, bedrifter og enkeltpersoner har stått på kundelisten. Sammen med sitt team har hun bistått over 10 000 personer over i nytt arbeid.

Hennes erfaring fra reklamebransjen og jobber der markedsføring har vært hovedfokus, har bidratt til at Karriereakademitets program for jobbendring også har fokus på salgsteknikker. En CV og søknad er salgsbrev og må utformes deretter. Utradisjonelle metoder, ja. Men de virker!

Vigdis er en engasjert og motiverende foredragsholder og mentor som får svært gode tilbakemeldinger. Kunnskap om og nettverk i ulike bransjer er svært nyttig når man er karriererådgiver. Hun bruker sitt nettverk for det det er verd for kundene.

Vigdis har fast spalte i DAGSAVISEN som «Jobbdoktor». Hun gir karriereråd og svarer på spørsmål fra leserne. Hun ga ut KARRIEREBOKEN på Hegnar Media i 2023.

Vigdis har bl.a. økonomiutdanning fra BI, eksportkandidat fra Eksportskolen, er sertifisert for målstyringsmetodikken Goal Mapping og sertifisert som fasilitator av preferansetesten JTI.

Mer om Vigdis her: Vigdis Lamberg | LinkedIn