Tommy Carlsson

«Metodene i boken har ført meg fra arbeidsledighets-køen til eget selskap og millioninntekt.»

 

Hva var grunnen til at du søkte karriereveiledning? Hva var endringen du ønsket i yrkeslivet?
Jeg var arbeidsledig, slet med intervjuer, søknader. Hadde dårlig råd med kun dagpenger fra NAV. Metodene jeg lærte i karriereendringsprogrammet hos dere, endret alt.

 

Hva var det mest utradisjonelle eller «annerledes tenkning» du lærte?
Alt som var rundt arbeidet med cvèr, søknader, intervjuer og hvordan man selger seg inn på sitt vis, var en helt ny måte å tenke på…og veldig annerledes enn alt annet jeg har lært om å søke jobb. Bare det å skulle skrive sine egne suksesshistorier…suksesshistorier? Jeg som var arbeidsledig? Men det viste seg at jeg hadde mange historier og flere skulle det bli!

 

Hvordan påvirket kunnskapen og metodene du fikk tilgang til deg videre i yrkeslivet.
Jeg endte opp med en veldig bred tankegang, og lærte effektive metoder og veier til en god fremtid i jobbkarrieren. Først og fremst er det vanskelig å se hva man er god til og å se hva man faktisk har oppnådd i det daglige og frem til dagen i dag. Metoden for kartlegging av kompetanse, var en øyeåpner. Excelarket jeg fylte ut der jeg analyserte alle mine formelle og uformelle roller ga meg en boost. Jeg hadde faktisk en svært bred kompetanse og erfaring! Man må virkelig gå inn i seg selv og åpne seg selv, noe vi alle kanskje ikke er så flinke til bestandig.

 

Hva har du hatt aller mest nytte av i etterkant?
Jeg opplevde mye ny lærdom på kurset som jeg har tatt med meg videre og bygget videre på. Inne i meg hadde jeg fremtidige drømmer og rådene jeg fikk gjorde at jeg kunne oppnå dem.
Vi er alle forskjellige og har forskjellige interesser i karrieren og hva vi drømmer om, hva vi vil jobbe med og hva vi har av erfaring, hvor vi befinner oss i livet. Det er mye man kan tenke gjennom. Jeg fikk bedre selvinnsikt, økt motivasjon og mer tro på meg selv. Annerledes innfallsvinkel til gode formuleringer på cv og søknader var viktig. Bevisstgjøringen og metodene jeg lærte, gjorde meg sterkere i troen på fremtiden. Endelig gikk jeg på intervjuer med hodet hevet og mer tro på at akkurat jeg kan få tilbud om denne jobben.

Skreddersydd CV og søknad i tråd med hva jeg lærte på kurset, ga meg fast jobb der jeg fikk brukt min kunnskap. Etter 1 år var jeg klar for å se på drømmene som jeg hadde lagt på hylla.  Nå har jeg ett eget AS, leier meg og andre inn til konsulentoppdrag og har selv flere millioner i inntekt. Og bruker fremdeles kunnskap jeg fikk under kurset på alle vis jeg kan. En større suksess historie kunne jeg ikke drømme om før jeg gikk gjennom døren hos deg,Vigdis.

 

Tommy Carlsson
Grûnder og daglig leder
TCpro AS

Se hva andre sier:

Hassnain Ali
Global Business Development, 4Subsea

«Dette programmet skulle vise seg å være en gamechanger!»

Les mer om Hassnain

Malin Medin
Tjenestedesigner, Sykehuspartner

«Dette kurset førte meg til drømmejobben!»

Les mer om Malin

Siri Straumsnes
Tjenestedesigner, Avinor Teknologi

«For meg ble dette også en effektiv trening i lederskap.»

Les mer om Siri

 

Tommy Carlsson 
Grûnder og daglig leder, TCpro AS

«Metodene i boken har ført meg fra arbeidsledighets-køen til eget selskap og millioninntekt.»

Les mer om Tommy

Troels Normann Mathisen 
Communication manager, Servi group

«Jeg kom inn i dette karriereendringsprogrammet demotivert og med bøyd hode og gikk ut rakrygget.»

Les mer om Troels

Ulrikke Thea Berg​ 
Seniorkonsulent, Oslo Kommune Kulturetaten

«Snu svaret til egen fordel!»

Les mer om Ulrikke